Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Ellen’s passie, motivatie is op zoek gaan naar doelen of deze realiseren met creativiteit en een eigen wil. Dit is niet alleen haar uitdaging maar ook de uwe. Met een uitgesproken energie en enthousiasme helpt ze je bij de zoektocht naar jouw identiteit, wil en ambities. Nadien is het slechts kinderspel om een traject uit te bouwen die jouw doelen voorop stelt, helpt uit te bouwen, uit te werken en te behalen. Dit alles met oog voor gerichte en duurzame verandering.

Ellen behaalde een master in de psychologie aan de Ugent, is psycho-analytisch psychotherapeut (UGent) en is erkend psychotherapeut van uw mutualiteit.
Zij is ook lid van de psychologencommissie (Erkenningsnummer: 862109206), de Belgische Federatie Psychologen en de Vlaamse Vereniging Klinisch Psychologen. Zij is eveneens verbonden aan de UGent als praktijkassistent.

Je kan bij Ellen ook terecht voor lezingen, vormingen en opinies. Indien je meer uitleg wilt over een bepaalde topic, deze wilt uitdiepen of wenst over te brengen naar een groep, kan je rekenen op een vlotte, enthousiaste, gefundeerde en professionele samenwerking met de nodige expertise.

Referenties; Sint Jude Medical, AZ Sint Lucas, EOC

Wens je meer informatie of wens je een afspraak voor een eerste kennismaking?

+32 486 80 39 35