Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Wie?

Wens je een persoonlijk doel voorop te stellen en te bereiken? Wil je je beter in je vel voelen? Of je wilt misschien wat meer zelfvertrouwen? ‘Sociale vaardigheden’ en ‘assertiviteit’ zijn je wel bekend maar lijken eerder een ‘moeten’ dan een ‘mogen’? Jouw plannen zijn mooi maar blijven bij dromen? Je weet misschien wat nodig is om jouw doel te bereiken maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen of je vindt de moed niet? Je wil misschien een heel specifiek doel bereiken in functie van gewicht, werk, sport, noem maar op? Op een begeesterde en creatieve manier gaan we samen voor een duurzame ‘goal achievement’.

Wat?

Door een op maat gemaakte coaching en begeleiding op basis van jouw noden en behoeften streven we naar een gefundeerde en langdurige verandering. Naast een aantal gesprekken, wordt, indien gewenst en afhankelijk van het doel, jouw traject ondersteund door verschillende disciplines, gespecialiseerd in onder andere diëtiek, sport & beweging, welzijn, styling, expressie, enz.

Terugbetaling?

Voor jongeren en jongvolwassenen is er een gedeeltelijke terugbetaling voorzien door de meeste mutualiteiten. Je kan het terugbetalingsformulier terugvinden op de website van jouw mutualiteit. Je hoeft dit formulier enkel af te drukken en mee te brengen bij jouw volgende gesprek.

Leuk om weten!

Je kan hier volledig incognito en in alle rust langskomen. Bovendien is er heel wat parkeergelegenheid.

Wens je meer informatie of wens je een afspraak voor een eerste kennismaking?

+32 486 80 39 35