Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Wie?

Je bent lid of staat aan het hoofd van een team binnen het bedrijfsleven, een sportvereniging of een andere organisatie? Wens je een gezamenlijk doel van jouw team voorop te stellen en te bereiken? Er is misschien een duidelijke kloof binnen jouw team, een gebrek aan motivatie, onuitgesproken geschillen of jouw team zit niet met de neuzen in dezelfde richting? Je wenst psychosociale bijstand met als doel minder absenteïsme en een hogere werknemerstevredenheid binnen een evenwichtige groepsdynamiek?

Wat?

Een onafhankelijke groepsanalyse met respect voor ieders anonimiteit en individualiteit kan het team een zicht bieden op werkpunten, valkuilen maar ook bouwstenen voor de toekomst in functie van groepsdoelen maar ook in functie van psychosociale ‘well-being’. Ook teambuilding op maat, eventueel na een groepsanalyse, kan jouw team nog versterken opdat jullie doelen kunnen behaald worden. Groepscoaching is vooral oplossingsgericht, is niet alleen een werktool maar kan ook een onderhoudstool betekenen voor jouw team. Voor deze begeesterde en creatieve manier van duurzame ‘goal achievement’ en ‘well being’ zijn zowel individuen als groepen welkom.

Door een op maat gemaakte coaching en begeleiding op basis van jullie noden en behoeften streven we naar een gefundeerde en langdurige verandering. Naast een aantal gesprekken wordt, indien jullie wensen, afhankelijk van het doel, jullie traject ondersteund door verschillende disciplines, gespecialiseerd in onder andere diëtiek, sport & beweging, welzijn, styling, enz.

Je kan bij Ellen ook terecht voor lezingen, vormingen en opinies. Indien je meer uitleg wilt over een bepaalde topic, deze wilt uitdiepen of wenst over te brengen naar een groep, kan je rekenen op een vlotte, enthousiaste, gefundeerde en professionele samenwerking met de nodige expertise.

Wens je meer informatie of wens je een afspraak voor een eerste kennismaking?

+32 486 80 39 35