Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Een nieuwe weg inslaan of eenzelfde pad op een andere manier bewandelen, een evenwicht vinden of een keuze kunnen maken is niet altijd evident. Psychotherapie of psychologische begeleiding is daarom eerder een bevestiging van ieders sterkte. Het is van belang voor ieder van ons omdat je de uitdaging aangaat met jezelf. Onbevooroordeeld luisteren naar jouw vrijuit spreken is Ellen haar beginpunt. Het tempo bepaal je zelf, zolang je maar de auteur bent van je eigen verhaal.

Ellen behaalde een master in de psychologie aan de Ugent, is psycho-analytisch psychotherapeut (Ugent) en is erkend psychotherapeut van uw mutualiteit.
Zij is ook lid van de psychologencommissie (Erkenningsnummer: 862109206), de Belgische Federatie Psychologen en de Vlaamse Vereniging Klinisch Psychologen Zij is eveneens verbonden aan de UGent als praktijkassistent.

Je kan bij Ellen ook terecht voor lezingen, vormingen en opinies. Indien je meer uitleg wilt over een bepaalde topic, deze wilt uitdiepen of wenst over te brengen naar een groep, kan je rekenen op een vlotte, enthousiaste, gefundeerde en professionele samenwerking met de nodige expertise.

Wens je meer informatie of wens je een afspraak voor een eerste kennismaking?

+32 486 80 39 35